Müpa Home

Hisszük, hogy a Müpa-élmény nem ismer korlátokat. Szeretnénk, ha a mi fantasztikus közönségünk ebben a rendkívüli helyzetben is találkozhatna a világ legkiválóbb művészeivel és legizgalmasabb alkotóival estéről estére – ezúttal a saját otthonában. Éppen ezért az elkövetkezendő hetekben a jól ismert időpontokban – műfajtól függően 19:00-kor, 19:30-kor vagy 20:00-kor – megnyitjuk a Müpa virtuális hangversenytermét, és számos, a házban élőben (de közönség nélkül) zajló előadást közvetítünk honlapunkon és YouTube-csatornánkon, emellett az elmúlt évek egy-egy felejthetetlen produkcióját is felidézzük. 

Bízunk benne, hogy ezzel is kellemesebbé varázsoljuk és felemelő pillanatokkal gazdagítjuk otthon töltött estéiket.

Vigyázzanak magukra, és tartsanak velünk!

Értesüljön a Müpa következő online közvetítéseiről! Iratkozzon fel értesítőnkre, és a koncert napján emailben értesítjük. A feliratkozáshoz regisztrációra van szükség, ha már regisztrált az oldalunkon, lépjen be.

 

 

Technikai követelmények

A webcast közvetítések megtekintéséhez 5 évnél nem régebbi számítógép vagy 2 évesnél nem régebbi okostelefon szükséges.

Javasoljuk, hogy minden esetben a legfrissebb operációs rendszerrel ellátott számítógéppel látogassák oldalunkat, legyen az Microsoft (Windows), Apple (macOS) vagy egyéb gyártó terméke.

Böngészők tekintetében a minimális követelmények:

  • Chrome (verzió: 65)
  • Edge (verzió: 16)
  • Firefox (verzió: 60)
  • Safari (verzió: 10)
  • (Internet Explorer egyik verziója sem támogatott)

Mobil verziók:

  • Chrome (verzió: 63)
  • Safari (verzió: 10)

Optimálisan 5Mbps letöltési irányú sávszélességre van szükség a HD adás megtekintéséhez. Ennél kisebb sávszélesség esetén a közvetítés alacsonyabb minőségre válthat, esetleg szakadozhat.

Amennyiben a fenti követelménynek megfelel számítógépe vagy okostelefonja, de mégis hibát tapasztal, javasoljuk, végezze el az alábbi lépések bármelyikét.

Indítsa újra böngészőjét letiltott kiegészítőkkel/bővítményekkel

Firefox
A böngésző menüjében kattintson a Súgó menüpontra, majd válassza ki az Újraindítás letiltott kiegészítőkkel opciót. A böngésző ekkor újraindul.

Chrome
Inkognitóablak használatát javasoljuk. Inkognitóablakot a böngésző jobb felső sarkában a menü ikonra kattintva az Új inkognitóablak opcióra kattintva tud nyitni.

Edge
A kiegészítőket/bővítményeket egyesével a Beállításokban tudja kikapcsolni.