• 1. oldal / 165

Hírek

Rebekka Bakken, Catrin Finch és Seckou Keita, The Gurdjieff Ensemble, Borlai Gergő, Stefano Bollani, Mörk – új nevek a Müpa november-decemberi kínálatában!

Varázslatos északi jazz, újcirkusz, egy lenyűgöző világzenei duó, egy sokoldalú olasz zongoravirtuóz Cziffra György nyomában, örmény népzenei csemegék és Bartók találkozása, az afrobeat és a tradicionális cigányzene összefonódása, és persze hagyományos karácsonyi csodavárás zenével és tánccal – a Müpa novemberben és decemberben is csupa különlegességgel várja a közönséget. 

Tovább...

Újranyit a Müpa: elindult a jegyértékesítés a nyár és a 2021/22-es évad különleges programjaira

Végre eljött a várva várt pillanat, amikor újra megnyílnak a Müpa kapui a nézők előtt, hogy végre ismét együtt, élőben élvezhessük a hamisítatlan Müpa-élményt. A nyári újranyitás alkalmából izgalmas program várja a közönséget júniusban és júliusban: érkezik a lenyűgöző lett operadíva, Elīna Garanča, de az újcirkusz és a jazz rajongóinak is tartogatunk meglepetéseket. 

NYÁRI PROGRAMKÍNÁLATHOZ

Tovább...

Augusztus 20-án, 23-án és 24-én a Müpa zárva tart

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a Müpa épülete 2021. augusztus 20-án illetve augusztus 23-24. között nem látogatható, jegypénztárai zárva tartanak, valamint telefonos és online ügyfélszolgálata sem lesz elérhető.

Tovább...

Karmesterváltozás a Müpa augusztus 15-ei koncertjén – Rudolf Buchbinder és az Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy Zubin Mehta betegség miatt lemondta fellépését az Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino augusztus 15-i koncertjén. 

Tovább...