Rebekka Bakken, Catrin Finch és Seckou Keita, The Gurdjieff Ensemble, Borlai Gergő, Stefano Bollani, Mörk – új nevek a Müpa november-decemberi kínálatában!

2021. szeptember 20.

Varázslatos északi jazz, újcirkusz, egy lenyűgöző világzenei duó, egy sokoldalú olasz zongoravirtuóz Cziffra György nyomában, örmény népzenei csemegék és Bartók találkozása, az afrobeat és a tradicionális cigányzene összefonódása, és persze hagyományos karácsonyi csodavárás zenével és tánccal – a Müpa novemberben és decemberben is csupa különlegességgel várja a közönséget. 

Érkezik többek között a lényével, ragyogó hangjával koncerttermeket betöltő norvég jazzdíva, Rebekka Bakken, Budapestre látogat a walesi Catrin Finch és a szenegáli Seckou Keita hárfa-kora duója, amelyet egyszerűen hallani kell, de felejthetetlen pillanatokat ígér a 2008-ban, kiváló örmény népzenészekből létrejött The Gurdjieff Ensemble koncertje is. Az idejét Los Angeles és Barcelona közt megosztó dobfenomén, Borlai Gergő végre ismét hazánkban látható-hallható, a The Mabon Dawud Republic csapatához pedig ez alkalommal Lakatos Mónika, Lisztes Jenő és Saïd Tichiti is csatlakozik a színpadon. 

A most bejelentett programok teljes listáját gyűjtőoldalunkra kattintva érheti el, de érdemes ellátogatni programnaptárunk felületére is, ahol minden őszi-téli előadásunk megtalálható.

ÚJ NOVEMBER-DECEMBERI PROGRAMOK

A frissen bejelentett november-decemberi előadásokra több lépcsőben zajlik majd a jegyértékesítés. 2021. szeptember 22-én, szerdán 10 órától a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjainak biztosítunk elővásárlási lehetőséget, amelyhez szeptember 23-án, csütörtökön 10 órától az arany szint, 15 órától pedig az ezüst szint tagjai csatlakozhatnak. A hűségprogram alap szintű tagjai és a nagyközönség számára szeptember 24-én, pénteken 10 órától lesznek elérhetők a jegyek.

Tartson velünk novemberben és decemberben is, válogassa ki a kedvenceit minden műfajból!