• 2. oldal / 165

Hírek

A Müpa épületének és jegypénztárainak nyári nyitvatartása

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a minden szempontból rendhagyó 2020/21-es évad lezárultával a Müpa rövid nyári szünetet tart. A Müpa épülete és az épületben található jegypénztár 2021. július 5-től augusztus 8-ig zárva tart, az Andrássy út 15. szám alatt található jegypénztárunk azonban hétköznapokon 10:00 és 18:00 között várja a jegyvásárlókat. Nyári nyitvatartásunk részleteiért kérjük, látogasson el az alábbi aloldalra!

Tovább...

Május 31-től újra nyitva tart Andrássy úti jegypénztárunk

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy 2021. május 31-én újra kinyit a Müpa Andrássy úti jegypénztára (1061 Budapest VI., Andrássy út 15.), ahol hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket. 

Tovább...

Élőben streamelt könnyűzenei koncertekkel jön a Hey, June!

A Müpa nyárindító könnyűzenei fesztiválja eddig minden évadban biztos pontja volt az intézmény programjának, és szerencsére a körülmények megengedik, hogy idén se maradjon el. Ha a nézők nem is lehetnek ott a helyszínen, június 4. és 7. között a képernyőkön keresztül élőben követhetik majd a Mongooz and the Magnet, a Middlemist Red, Beck Zoli (30Y) és Hegyi Dóri (OHNODY) koncertjeit a Müpa Home Live Hey, June!-különkiadásában.

Tovább...

Láttál már ilyet? - 5 különleges hangszer a régizenéből

Az emberiség a kezdetektől rendkívül kreatív volt az újabb és újabb instrumentumok megalkotásában, amelyek mindegyike egyedi ízzel gazdagította az adott kor muzsikáját. Ma már számos zenekar törekszik arra, hogy historikus hangszereken rekonstruálja a középkor, a reneszánsz vagy éppen a barokk zenéjét, így képet kaphatunk róla, hogyan is szólalhatott meg egy-egy mű annak idején.

Tovább...